Ontkenning

Alles is in het werk gesteld om deze website of dit product en zijn potentieel accuraat weer te geven. Hoewel deze industrie een van de weinige is waar men zijn eigen cheque kan schrijven in termen van inkomsten, is er geen garantie dat u geld zult verdienen met behulp van de technieken en ideeën in deze materialen.

Voorbeelden in deze materialen mogen niet worden geïnterpreteerd als een belofte of een garantie voor inkomsten. Het winstpotentieel is volledig afhankelijk van de persoon die ons product, onze ideeën, onze technieken en de geleverde inspanning gebruikt. We beweren dit niet als een “krijg rijk schema.”

Uw succesniveau bij het behalen van de resultaten die in onze materialen worden geclaimd, is afhankelijk van de tijd die u besteedt aan het programma, de genoemde ideeën en technieken, kennis en verschillende vaardigheden. Aangezien deze factoren verschillen per individu, kunnen we uw succes of inkomensniveau niet garanderen.

Inkomensclaims of resultaten voor de verkoop van producten op Amazon kunnen niet worden gegarandeerd. Het is ter beoordeling van de gebruiker om de nodige inspanning te leveren. Omdat de aanbieder van de materialen de inspanning van de gebruiker niet kan garanderen, kan succes niet uitdrukkelijk worden gegarandeerd.

Alle succes- en inkomstenclaims door advertenties met Google Adsense kunnen niet worden gegarandeerd. De gebruiker moet de kennis die in de materialen wordt verschaft gebruiken of een praktische kennis hebben van andere methoden buiten de materialen om. Vanwege het gebrek aan controle van de aanbieder van het materiaal heeft in de gebruiker de moeite, Adsense inkomsten claims zijn ook niet gegarandeerd. Alle claims met betrekking tot affiliate inkomen of succes als een partner zijn ook niet gegarandeerd. De gebruiker van de materialen is de enige verantwoordelijke voor succes of gebrek daaraan na het volgen van technieken die te maken hebben met affiliate marketing.

Materialen in ons product en onze website kunnen informatie bevatten die gebaseerd is op of is gebaseerd op toekomstgerichte verklaringen in de zin van de hervormingwet inzake effectenrechtelijke geschillen van 1995. Toekomstgerichte verklaringen geven onze verwachtingen of voorspellingen over toekomstige gebeurtenissen.

U kunt deze verklaringen identificeren door het feit dat ze niet strikt betrekking hebben op historische of actuele feiten. Ze gebruiken woorden als “anticiperen”, “schatten”, “verwachten”, “projecteren”, “van plan zijn”, “geloven”, “plannen”, en andere woorden en termen van vergelijkbare betekenis in verband met een beschrijving van potentiële inkomsten of financiële prestatie.

Alle toekomstgerichte verklaringen hier of op een van onze verkoopmaterialen zijn bedoeld om onze mening over het winstpotentieel te uiten. Veel factoren zullen van belang zijn bij het bepalen van uw werkelijke resultaten en er worden geen garanties gegeven dat u resultaten zult bereiken die vergelijkbaar zijn met die van ons of met iemand anders, in feite worden er geen garanties gegeven dat u enige resultaten van onze ideeën en technieken zult bereiken.

Deze site kan affiliat links bevatten waarbij de adverteerder / maker een commissie verdient als u het product koopt. Deze site kan links naar Amazon-producten als een partner hebben en / of inkomsten genereren als een bezoeker op advertenties klikt die worden gepresenteerd door Google Adsense of een ander contextueel advertentieprogramma. Affiliate links van sites zoals Clickbank of Shareasale of andere websites kunnen aanwezig zijn en de site-eigenaar kan commissies verdienen door producten op deze website aan te bevelen.

Resultaten variëren, en zoals met elke mogelijkheid om geld te verdienen, kunt u meer of minder verdienen. Succes in ELKE mogelijkheid om geld te verdienen is het resultaat van hard werken, tijd en een verscheidenheid aan andere factoren. Er worden geen expliciete of impliciete garanties van inkomsten verstrekt door https://www.kayraexamples.com.

illk8a